Közélet

Hamarosan a szegedi buszokat is nyomon követhetjük

Hamarosan a szegedi buszokat is nyomon követhetjük

2018. május 25., péntek
Hamarosan a szegedi buszokat is nyomon követhetjük

Jövő héttől a DAKK is küldi a buszokról a dinamikus adatokat a megállókban lévő LED-es kijelzőkre, egyelőre tesztüzemben - írja a delmagyar.hu.

– Jövő héttől a DAKK is küldi a buszokról a dinamikus adatokat a megállókban lévő LED-es kijelzőkre, egyelőre tesztüzemben. A nyári menetrendre történő átállás után, azaz június 15-étől pedig „élesben" is működik majd a szolgáltatás – tájékoztatott a lapotNagy Sándorvárosfejlesztési alpolgármester a napokban megtartott egyeztetés eredményéről, amelyen az önkormányzat, a DAKK és az SZKT illetékesei vettek részt. Ez azt jelenti, hogy június közepe után az elektronikus utastájékoztatókon elvileg valós adatok lesznek olvashatók nemcsak az SZKT villamosainak és trolijainak, hanem a DAKK buszainak érkezéséről is. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.