Szórakozás

Filmajánló: Átejtve

Filmajánló: Átejtve

2018. május 24., csütörtök
Filmajánló: Átejtve

Egy igazán humoros vígjátékot nézhetünkmájus 31-től, azaz jövőhét csütörtöktől, a Cinema City-ben.

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…

Átejtve (Overboard)Műfaj: vígjáték Korhatár: 12 Premier: 2018. május 31. Játékidő: 112 perc Szereplők: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah Rendező: Rob Greenberg Forgatókönyvírók: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.