Hírzóna

Eltűnt egy idős férfi Szegeden

Eltűnt egy idős férfi Szegeden

2018. május 21., hétfő
Eltűnt egy idős férfi Szegeden

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli férfi megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 76 éves Tóth László János eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi még tegnap tűnt el az otthonából, azóta pedig semmit sem tudni arról, hogy hol tartózkodik. Tóth László János körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, ősz. Eltűnésekor kék hosszú nadrágot, fehér pólót, kékesszürke dzsekit viselt, valamint egy sötétkék oldaltáska volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​ Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.