Szórakozás

Élő Dino Show és féláras vidámpark lesz a Partfürdős gyereknapon

Élő Dino Show és féláras vidámpark lesz a Partfürdős gyereknapon

2018. május 23., szerda
Élő Dino Show és féláras vidámpark lesz a Partfürdős gyereknapon

A hétvégén, május 26-án és 27-én, szombaton és vasárnap rendezik meg a Fergeteges Szegedi Gyereknapi Pikniket. Az újszegedi Liget felújítása miatt, ez a rendezvény is áthelyezésre került, méghozzá a Partfürdőre.

Németh István, a Szegedi Városkép és Piac Kft. igazgatója igazán vidám hangulatú satótájékoztatón beszélt nekünk arról, hogy mi várható majd a gyereknapon. Egy dodzsembe ülve, némileg visszalényegülve gyermekké, amihez hozzá tette, hogy dodzsemek meglepő módon már az ő gyerekkorában is léteztek, a helyszínválasztásról kezdett először beszélni. Eredetileg a majálist is a Partfürdőn szerették volna megrendezni, de akkor a Tisza korábbi vízállása és a feláztatott terület miatt nem volt alkalmas a terület egy nagyobb rendezvény befogadására.

Szerencsére a gyereknapot már megtudják tartani a Partfürdőn, így a mókának és kacagásnak már csak az időjárás szabhat határokat. Az előrejelzések bár 28 fokos hőmérsékletet jósolnak, de viharokra és záporokra is számítanunk kell.

Annak érdekében, hogy minden gyerkőc jól érezze majd magát a gyereknapon, rengeteg programmal készülnek. Az Élő Dino Show mellett, amiben természetesen nem valódi élő dinoszauruszokat kell elképzelnünk, lesz még Giga Darts Foci, meseolvasás és persze arcfestés és lufihajtogatás. A szülők valószínűleg még annak örülnek majd a legjobban, hogy a vidámpark eszközeit fél áron használhatják majd, így például egy dodzsemezés ezer forint helyett csak 500 forintba fog kerülni. A részletes programért keressék fel

a rendezvény oldalát

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.