/

A vásárhelyi zsaruk is “házhoz mentek”

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, Balesetmegelőzési Bizottsága és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol a “Házhoz megyünk” program keretében a személy- és vagyonvédelemre, valamint a balesetek megelőzésére hívták fel a figyelmet – írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A “Házhoz megyünk” programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

A bűnmegelőzési munkatársak május 11-13 között a rendezvény helyszínén tájékoztatták az érdeklődőket az áldozattá válás elkerüléséről. A prevenciós szakemberek a munka során már alkalmazták a közelmúltban, egy pályázat során beszerzett „Vagyonvédelmi táskát”, hiszen az abban található különböző eszközök segítségével, akár használat közben is bemutathatók azok a fontos mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközök, amelyek fel-, illetve beszerelésével az otthonok biztonságosabbá tehetők.

Előző sztori

Apró bakik és zseniális filmek jellemezték a 2. Zsigmond Vilmos Filmfesztivált

Következő sztori

Pünkösdi királyt választanak Ópusztaszeren

Legutóbbi hasonló cikkek