Hírzóna

A vásárhelyi zsaruk is "házhoz mentek"

A vásárhelyi zsaruk is "házhoz mentek"

2018. május 14., hétfő
A vásárhelyi zsaruk is "házhoz mentek"

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, Balesetmegelőzési Bizottsága és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol a "Házhoz megyünk" program keretében a személy- és vagyonvédelemre, valamint a balesetek megelőzésére hívták fel a figyelmet - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A "Házhoz megyünk"programsorozat célja, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése. A bűnmegelőzési munkatársak május 11-13 között a rendezvény helyszínén tájékoztatták az érdeklődőket az áldozattá válás elkerüléséről. A prevenciós szakemberek a munka során már alkalmazták a közelmúltban, egy pályázat során beszerzett „Vagyonvédelmi táskát”, hiszen az abban található különböző eszközök segítségével, akár használat közben is bemutathatók azok a fontos mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközök, amelyek fel-, illetve beszerelésével az otthonok biztonságosabbá tehetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.