Hírzóna

„Veled kezdem” – Mondta a részeg férfi és kiütötte ivócimboráját

„Veled kezdem” – Mondta a részeg férfi és kiütötte ivócimboráját

2018. április 8., vasárnap
„Veled kezdem” – Mondta a részeg férfi és kiütötte ivócimboráját

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak egy baksi férfival szemben, aki egy helyi kocsmában ököllel arcon ütötte az őt piszkáló férfit. A sértett súlyos sérülést szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a sértett tavaly november 10-én, délután 4 óra körül italozott a baksi vendéglátóhelyen, ahol ittasan hangoskodott, majd az ott tartózkodó vendégeknek azt mondta, hogy „kivágja” őket a helyiségből.

Az ittas férfi a 25 éves Cs. Norberthez fordult, majd közölte: „Veled kezdem!”.

A feltételezett elkövető az inzultációt követően ököllel arcon ütötte az őt sértegető férfit, aki a földre esett és súlyosan megsérült. A gyanúsítottat előállították és kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították. A borítóképünk illusztráció. Forrás: Police.hu / Fotó: NY Daily News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.