Szórakozás

Szegeden is nyomozhatunk egy merénylet ügyében

Szegeden is nyomozhatunk egy merénylet ügyében

2018. április 8., vasárnap
Szegeden is nyomozhatunk egy merénylet ügyében

Öt évvel ezelőtt egy érdekes elképzelés indult útjára Esztergomból. Azóta már összesen 11 városban, így többek között Szegeden is megrendezik a Detektív Hétvégét.

Adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Szeged nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mint egy Agatha Christie regényben, a végére fog teljesen összeállni a kép. A nagyjából két órás program magában foglal egy kellemes 2-2,5 kilométer hosszú sétát a város legszebb pontjain át. Logikai feladatok megtornáztatják az ember agyát, és a közös nyomozás élménye közelebb hozza a résztvevő csapat tagjait. Korhatár nincs, viszont a program 10 éves kor alatt ingyenes. Aki kedvet kapott a jövő hétvégén 14-én, szombaton délelőtt 10 órakor induló nyomozáshoz, az látogasson el

az esemény Facebook oldalára

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.