Írjon nekünk

Választás 2018

Rogán Antal: Soros György pénzéből szervezte a szombati tüntetést a hálózata

Megjelent:

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogán Antal kijelentette, hogy az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják. A miniszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve.

A miniszter ezért “politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.
A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak, Soros György meg eközben ellenzéki pártok és “önmagukat civilnek nevező szervezetek” támogatásával akarta manipulálni a választást – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy Soros György szervezetinek “irgalmatlanul sok pénz”, világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre. Arra a kérdésre, miért nyilatkozta azt korábban, hogy nem folytatják az elmúlt négy évet, hanem új kormányt, új folyamatokat indítanak, Rogán Antal elmondta, hogy a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel – mint fogalmazott – a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek. Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell – tette hozzá. A miniszter szerint a következő kabinet legkésőbb május végén elkezdheti a munkáját.
Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte a családtámogatások bővítését és hozzátette, hogy határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében is.
Azzal összefüggésben, hogy több ellenzéki képviselő nem veszi át mandátumát, megjegyezte, hogy az új Országgyűlés akkor is megalakul, ha már többen lemondtak azok közül, akik múlt héten még a választás esélyesének nevezték magukat.

Kommentek

Választás 2018

Frakciószövetségben politizál az MSZP-Párbeszéd

Megjelent:

Szerző:

Összefogtak, most közösen politizálnak.

Tovább olvasom

Választás 2018

B. Nagy László: Rám számíthattok! – Facebook videóban mondott köszönetet választóinak

Megjelent:

B. Nagy László Facebook videóban mondott köszönetet szavazóinak és munkatársainak, mint fogalmazott nélkülük nem sikerülhetett volna megnyerni a választást. Kommentek

Tovább olvasom

Választás 2018

Bartók Csaba nem tudja hogy néznek tükörbe a szocialista jelöltre szavazó jobbikosok

Megjelent:

Bartók Csabának nem sikerült egyéni mandátumot szereznie a Csongrád 1-es választókörzetben Szegeden. A​z MSZP-PM jelöltje nyerte​ a körzetet, ​ itt a taktikai szavazás megvalósult. A Jobbiktól az LMP-n át a Momentumig létrejött a keresztbe szavazás. Bartók Csaba erre stílusosan egy székely idézettel reagált. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál