Hírzóna

Kilenc pakisztáni migráns akadt fent Röszkén

Kilenc pakisztáni migráns akadt fent Röszkén

2018. április 13., péntek
Kilenc pakisztáni migráns akadt fent Röszkén
Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc pakisztáni férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértk őket.

A rendőrök április 13-án 13 óra 30 perckor egy szerb kamionban három pakisztáni állampolgárt, majd pár perccel később egy szerb, illetve egy macedón kamion rakterében további három-három szintén pakisztáni férfit találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjárműtermináljában. Ellenőrzésük során a férfiak magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.