Hírzóna

Kihegyezett vasdarabbal raboltak ki egy makói fiút

Kihegyezett vasdarabbal raboltak ki egy makói fiút

2018. április 18., szerda
Kihegyezett vasdarabbal raboltak ki egy makói fiút
Rablás miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon három fiatallal szemben, mert a megalapozott gyanú szerint egyikük egy hegyes vasdarabot tartott egy gyerek hasához, akit ököllel megütöttek, majd kiforgatták a zsebeit - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 13 éves sértett április 14-én gördeszkázott a városban, ahol a buszállomáson három helybeli fiatal megállította és körbeállta. Egyikük, a 24 éves R. Norbert egy hegyesvasdarabot vett elő, amit a gyerek hasához tartott, majd felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit és adja át neki az értékeit. A gyanúsított és egyik társa, a 17 éves K. Dávid, hogy nyomatékosítsák követelésüket, a fiút ököllel, illetve tenyérrel többször arcon ütötték, míg harmadik társuk a 20 éves N. Rajmond jelenlétével segítette bűntársait. A sértett a bántalmazás és a fenyegetés hatására kiforgatta a zsebeit, de nem tudott a rablóknak értéket átadni. A feltételezett elkövetők ezt követően elengedték a fiút, majd távoztak a helyszínről. A makói nyomozók április 16-án szereztek tudomást a bűncselekményről. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták és előállították. Velük szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás. A rendőrök mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukindítványozásáraaz illetékes ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.