/

Kihegyezett vasdarabbal raboltak ki egy makói fiút

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rablás miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon három fiatallal szemben, mert a megalapozott gyanú szerint egyikük egy hegyes vasdarabot tartott egy gyerek hasához, akit ököllel megütöttek, majd kiforgatták a zsebeit – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 13 éves sértett április 14-én gördeszkázott a városban, ahol a buszállomáson három helybeli fiatal megállította és körbeállta. Egyikük, a 24 éves R. Norbert egy hegyes vasdarabot vett elő, amit a gyerek hasához tartott, majd felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit és adja át neki az értékeit.

A gyanúsított és egyik társa, a 17 éves K. Dávid, hogy nyomatékosítsák követelésüket, a fiút ököllel, illetve tenyérrel többször arcon ütötték, míg harmadik társuk a 20 éves N. Rajmond jelenlétével segítette bűntársait. A sértett a bántalmazás és a fenyegetés hatására kiforgatta a zsebeit, de nem tudott a rablóknak értéket átadni. A feltételezett elkövetők ezt követően elengedték a fiút, majd távoztak a helyszínről.

A makói nyomozók április 16-án szereztek tudomást a bűncselekményről. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták és előállították. Velük szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás. A rendőrök mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

Előző sztori

Frakciószövetségben politizál az MSZP-Párbeszéd

Következő sztori

Elvégezték az első magyarországi gyermek-tüdőtranszplantációt