Szórakozás

Így feszít a szexi Barbara egy titkos zsombói wellness házban

Így feszít a szexi Barbara egy titkos zsombói wellness házban

2018. április 19., csütörtök
Így feszít a szexi Barbara egy titkos zsombói wellness házban

Berta Barbara egy igazán izgalmas szegedi szépség. A napokban Zsombón egy nagyközönség előtt még zárva tartó wellness házban dobta le a textilt.

A falusi turizmus egyik sajátosan exkluzív formája valósul meg Zsombón. Egy új építésű luxusingatlan várja majd hamarosan vendégeit. A beruházó még titkolja a pontos paramétereket, de Szeged egyik legcsinosabb modelljének Berta Barbarának már megadatott, hogy barátnőjével tesztelje a nappaliba épített termálvizes jakuzzis medencét.

Barbara a fotózás minden pillanatát élvezte. Fotó: Bari Attila

- Nagyon szerettem ezt a fotózást, nekem eszembe se jutott volna, hogy egy ilyen luxusingatlant építsek az Isten háta mögé. Eleinte nem is akartam elhinni, hogy hol akarnak engem fotózni - mondta Barbara. A képek alapján, mi csak örülünk neki, hogy mindez megtörtént Barbival.

Barbi és Tamara alig akartak kikászálódni a nappaliba épített termál medencéből. Fotó: Bari Attila
Tökéletes alakkal egy tökéletes szaunában. Fotó: Bari Attila

 

Nem kizárt, hogy Barbarával is meg kell majd küzdenie azoknak a lányoknak, akik jelentkeznek az idei 11. Szeged Szépe versenyre. Fotó: Bari Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.