Választás 2018

A Netes kalózok masszívan jobb(ik)osak?

A Netes kalózok masszívan jobb(ik)osak?

2018. április 5., csütörtök
A Netes kalózok masszívan jobb(ik)osak?

Az egyik legnépszerűbb torrent oldal felmérte, hogy a felhasználói kire fognak szavazni. Az eredményen még mi is meglepődtünk.

A bitHUmen az ország második legnagyobb olyan oldala, ahonnan filmeket, sorozatokat és zenéket lehet letölteni. A nagyjából 100 ezer taggal rendelkező torrent oldalon időről-időre szavazni is lehet - szinte bármiről. Most, a választások közeledtével arra is voksolhattak a magyar netes kalózok, hogy kire fognak szavazni most vasárnap. Kiderült, komoly véleménye van a politikáról a magyar torrentezőknek. Az oldal felhasználóinak megközelítőleg 15%-a szavazott.

Közölük a legtöbben, 21% a Jobbikra, és 20% a Fidesz-KDNP-re.

Jól látszik, hogy még közöttük is sok a bizonytalan, mert 15%-uk a fülkében dönti majd el, hova teszi a voksát, illetve az oldal felhasználóinak 5%-a inkább tartózkodott. Ezen kívül az is érdekes még, hogy 10%-uk vagy nem megy el szavazni, vagy direkt érvénytelenül fog ikszelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.