Írjon nekünk

Szórakozás

A jó idő megtölti a szegedi teraszokat

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

A tavasz olyan erővel köszönt be a napfény városába, mintha az hinné magáról, hogy ő a nyár, de a szegediek ezt nem igazán bánják.

A népszerűbb kávézók és cukrászdák teraszán szinte alig találni szabad asztalt. A nyüzsgő forgásban a pincérek alig jutnak levegőhöz, miközben a többi szerencsésebb ember, akik szabad idejüket töltik, a hűsítő italokat és fagylaltokat fogyasztják.

 

Az A Cappella Cukrászda és Kávéház teraszának sarkánál üldögélő család például jókedvűen üdítőzött, amit bevallásuk szerint igazából a véletlen hozott így. A fiatal apuka azt is megjegyezte, hogy egy-egy ilyen véletlen okozta kávéházi beülés többe kerül, mint azt ő szeretné, de a hűsölés a napsütötte Szeged belvárosában elengedhetetlen része a városnézésnek.

A Dock Cafe-ban, ami már inkább csak egyetemistákkal van megtöltve, olyan pár fiatallal találkoztunk, akik éppen egy csapatépítésen vannak túl, ami nekik fejenként körülbelül ezer forintba fájt.

A Kárász utca Dugonics téri végén található Lobby Café-ban az emberek többsége nem úgy véli, hogy csupán csak a jó idő miatt ültek volna ki. Egy népes hölgykoszorú tagjai például éppen az ebédszünetüket töltötték ott limonádézással és kávézással, ami nagyjából 2-3 ezer forint költést jelentett nekik.

Azt kell mondanunk, hogy mi mindannyijukat megértjük, mert nincs is annál jobb, mikor az ember a tűző napon beül egy árnyékos teraszra, ahol lágyan lengedezik a szellő és egy jéghideg limonádé mellett átdumáljuk barátainkkal, mi minden történt velünk a héten.

Kommentek

Közélet

8.6 milliárd forint az idei Sziget fesztivál költségvetése – Lana Del Rey és Kygo a húzónevek

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Idén a korábbinál több nemzetközi sztár ad koncertet a Sziget fesztiválon, miután a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek – mondta Kádár Tamás főszervező. Kommentek

Tovább olvasom

Szórakozás

Így feszít a szexi Barbara egy titkos zsombói wellness házban

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Berta Barbara egy igazán izgalmas szegedi szépség. A napokban Zsombón egy nagyközönség előtt még zárva tartó wellness házban dobta le a textilt. Kommentek

Tovább olvasom

Egészség

Igor, a szibériai tigris 3 hónapig lábadozik a műtét után

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Igor, a Szegedi Vadaspark szibériai tigrise, a világon az első szibériai tigris, akit Lipogems sajátsejtes eljárással kezeltek. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál