Szórakozás

A jó idő megtölti a szegedi teraszokat

A jó idő megtölti a szegedi teraszokat

2018. április 15., vasárnap
A jó idő megtölti a szegedi teraszokat

A tavasz olyan erővel köszönt be a napfény városába, mintha az hinné magáról, hogy ő a nyár, de a szegediek ezt nem igazán bánják.

A népszerűbb kávézók és cukrászdák teraszán szinte alig találni szabad asztalt. A nyüzsgő forgásban a pincérek alig jutnak levegőhöz, miközben a többi szerencsésebb ember, akik szabad idejüket töltik, a hűsítő italokat és fagylaltokat fogyasztják.   Az A Cappella Cukrászda és Kávéház teraszának sarkánál üldögélő család például jókedvűen üdítőzött, amit bevallásuk szerint igazából a véletlen hozott így. A fiatal apuka azt is megjegyezte, hogy egy-egy ilyen véletlen okozta kávéházi beülés többe kerül, mint azt ő szeretné, de a hűsölés a napsütötte Szeged belvárosában elengedhetetlen része a városnézésnek.

A Dock Cafe-ban, ami már inkább csak egyetemistákkal van megtöltve, olyan pár fiatallal találkoztunk, akik éppen egy csapatépítésen vannak túl, ami nekik fejenként körülbelül ezer forintba fájt.

A Kárász utca Dugonics téri végén található Lobby Café-ban az emberek többsége nem úgy véli, hogy csupán csak a jó idő miatt ültek volna ki. Egy népes hölgykoszorú tagjai például éppen az ebédszünetüket töltötték ott limonádézással és kávézással, ami nagyjából 2-3 ezer forint költést jelentett nekik. Azt kell mondanunk, hogy mi mindannyijukat megértjük, mert nincs is annál jobb, mikor az ember a tűző napon beül egy árnyékos teraszra, ahol lágyan lengedezik a szellő és egy jéghideg limonádé mellett átdumáljuk barátainkkal, mi minden történt velünk a héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.