Hírzóna

Próbálkozó tolvajt fogtak a szegedi zsaruk

Próbálkozó tolvajt fogtak a szegedi zsaruk

2018. március 31., szombat
Próbálkozó tolvajt fogtak a szegedi zsaruk

A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja percek alatt kiderítette, hogy ki volt az a fiatal, aki egy autóból GPS-t és egyéb vagyontárgyakat akart lopni. A gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal éltek.

A fiatalkorút azzal gyanúsítják, hogy február 17-én délután 5 óra körül egy szegedi ingatlan előtt parkoló autót ismeretlen módszerrel kinyitott, majd az utastérből GPS-t, autórádiót, napszemüveget, konzervet és szerszámokat akart ellopni. Mikor az autó tulajdonosa kilépett a házból, észrevette, hogy a feltételezett elkövető deréktól felfelé a járművében turkál, rákiáltott a tolvajra, aki futásnak eredt. A sértett azonnal rendőrt hívott a helyszínre, akik rövid időn belül a segítségére érkeztek. A körzeti megbízott az elkövető személyleírása alapján tudta, hogy a bűncselekménnyel a fiatalkorú J. Dániel gyanúsítható megalapozottan. Róla már korábbi bűncselekmények elkövetése miatt fotója is volt kéznél, így a helyszínen szinte percek alatt azonosították a fiút. A gyanúsítottat előállították és kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányságon lopás kísérlete miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejeztékés a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbították.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.