Politika

Orbán Viktor azt üzente: El akarják venni az országunkat!

Orbán Viktor azt üzente: El akarják venni az országunkat!

2018. március 15., csütörtök
Orbán Viktor azt üzente: El akarják venni az országunkat!

A Kossuth téren kétszázezres tömeg gyűlt össze (hivatalosan 2 kilométernyi ember menetelt), hogy meghallgassák Orbán Viktor ünnepi beszédét március 15-én, a Forradalom és Szabadságharc 170. évfordulóját ünnepelve. Beért a Békemenet is a térre, amit több száz szegedi is erősített.

Orbán Viktor tegnap maga írta a beszédét - saját videója szerint - ceruzával:

A miniszterelnök ma délután azt mondta a Kossuth téren, hogy

alig három hét múlva Magyarorszg sorsáról kell dönteni, és nem a következő négy év lesz a tét, hanem sokkal több.

Budapest, 2018. március 15.
A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői érkeznek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett díszünnepségre az Országház előtti Kossuth Lajos térre 2018. március 15-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

A legnagyobb csatára kell készülni Magyarországon

Az elmúlt 30 évben nagyon sok csatát vívtunk meg, de a legnagyobb csata előttünk van; éppen most - mondta a kormányfő. El akarják venni az országunkat - jelentette ki Orbán Viktor. Nem választást kell most nyerni, hanem a jövőnket - magyarázta a miniszterelnök, aki szerint a kérdés most az,

lesz-e Magyarország.

- Európa és benne mi a magyarok egy világtörténelmi fordulóponthoz érkezett. Az egyik oldalon a nemzeti érzelmű milliók, míg a másikon a világpolgár elit áll. Az egyik demokratikus, a másik nem az, és az olcsó munkaerő felett uralkodik majd egy bürokratahad - mondta Orbán Viktor, aki egy népvándorlás közepén állunk. Életmódunk megóvása nélkül minden értelmét.

Nem a vérszegény ellenzéki pártokkal kell megküzdeni, hanem a nemzetközi NGO-kal és a mögötte álló Soros Györggyel. A jó katona nem azért harcol, mert gyűlöli azt aki vele szemben van, hanem szereti azt ami mögötte van.Küzdeni fogunk a végsőkig, mert ez az egy éltünk van és nincs másik!

Orbán Viktor azt mondta, "olyan erők jelentek meg, amiket régen látott a világ. Afrikából tíz és tíz milliók fogják ránkrúgni az ajtót, és Brüsszel nem véd meg minket".

Budapest, 2018. március 15.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett díszünnepségen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2018. március 15-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Évtizedekre dőlhet el most Magyarország sorsa

Három hét múlva választás lesz, nem lehetnek illuzióink - mondta a kormányfő. Arra kell készülnünk, hogy mindegyik Fidesz jelölttel szemben egy sorosista jelölt lesz - mondta a kormányfő. Nem merik nyíltan vállalni a gazdájukat, nem mondják el kinek a zsoldjában állnak. Mindenki tudja, hogy a bevándorlásellenes magyarok vannak többségben - tette hozzá. Nem vagyunk se vakok, se balekok - tette hozzá.

Gyuri bácsit Amerikába küldjük vissza

Egy a tábor, egy a zászló, mindenkire szükségünk van - mondta Orbán Viktor, aki szerint olyan ellenféllel kell harcolni, ami nem egyenes, hanem fortélyos. Nem becsületes, nem nemzeti, hanem alantas. Nem babra megy a játék, egy félrecsúszott választási eredmény, és úszik is minden, amiért keményen megdolgoztunk - tette hozzá.

Arra kérjük Gyuri bácsit, menjen vissza Amerikába és boldogítsa ott az amerikaiakat

- mondta Orbán, aki hangsúlyozta, "aki magyar velünk tart és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké. " Csak egyszer lehet elrontani - hangsúlyozta. Ha átszakad a gát, akkor a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik - mondta a kormányfő.

Budapest, 2018. március 15.
A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői gyülekeznek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett díszünnepségre az Országház előtti Kossuth Lajos térre 2018. március 15-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Üzenet a fiataloknak

Orbán Viktor kifejezetten a fiataloknaknak is üzent beszédében. Azt mondta, érti a fiatalos lendület, azt, hogy "ide nekem az oroszlánt is" és igazuk is van. De

"kell egy nyelv, kell egy otthon, ahol az ember az övéi között biztonságban leélheti az életét. Most a hazának szüksége van rátok, gyertek és harcoljatok velünk"

- mondta a kormányfő, aki végül azt mondta:

Magyarok! Magasba a zászlókat; menjetek és harcoljatok; fel a győzelemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.