Politika

Orbán: ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani - videó

Orbán: ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani - videó

2018. március 29., csütörtök
Orbán: ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani - videó

Ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani - hívta fel a figyelmet Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútjának nagykanizsai állomásán csütörtökön.

 

A kormányfő Facebook-oldalán közzétett videó tanúsága szerint Cseresnyés Péterrel, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárával, a Fidesz-KDNP nagykanizsai képviselőjelöltjével tett látogatást a zalai városban.   https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156080701736093/

- Ha beengedjük a migránsokat, először el kell őket helyezni" - emelte ki Orbán Viktor, megjegyezve: Nagykanizsán e tekintetben "nincsenek jó helyzetben", mert van laktanyájuk, s először "ott szokták elhelyezni" a bevándorlókat. A migránsoknak lakást kell biztosítani, el kell őket tartani - mondta a miniszterelnök, hozzátéve: világosan ki kell mondani, hogy meg kell állítani a bevándorlást, a migrációt.

"Magyarországot meg kell tartani magyar országnak és hagyni kell, hogy Magyarország továbbfejlődhessen azon az úton, amelyen végre elindult" - jelentette ki Orbán Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.