Politika

Kövér László: az elmúlt négy év volt a legsikeresebb

Kövér László: az elmúlt négy év volt a legsikeresebb

2018. március 28., szerda
Kövér László: az elmúlt négy év volt a legsikeresebb

Április 8-áig, a választás napjáig nincs más teendő, mint arra koncentrálni, hogy a választás jól sikerüljön - mondta az Országgyűlés elnöke Miskolcon újságíróknak szerdán, mielőtt megtartotta lakossági fórumát.

Kövér László szerint a siker nemcsak a Fidesz-KDNP pártszövetségnek, hanem az országnak is fontos. A választás az ország szempontjából akkor lesz sikeres, ha folytathatják azt a munkát, amelyet nyolc évvel ezelőtt elkezdtek - jelentette ki a házelnök. Kövér László úgy látja, az elmúlt négy év volt a legsikeresebb a rendszerváltás óta. Soha nem dolgoztak annyian, mint most, a jövedelmek jelentősen emelkedtek, a családok támogatására egyetlen kormány sem fordított annyi figyelmet és pénzt, mint a jelenlegi - sorolta az eredményeket a fideszes politikus.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.