Írjon nekünk

Szórakozás

Idén 250 éves a Szegedre is ellátogató Eötvös Cirkusz

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Az Eötvös Cirkusz idén is, mint minden évben, teljesen új műsorral érkezik Szegedre. Ezúttal a Tradíciók és Generációk című előadásukat nézhetjük meg.

Magyarország legrégebbi utazó cirkusza idén is, új műsorral kedveskedik a cirkuszba járó közönség népes táborának. A modern cirkusz 250. születésnapja alkalmából, azt ígéri, hogy minden idők legjobb előadását fogja produkálni.

”Tradíciók és Generációk ” című műsorukban a nemzedékeké a főszerep. Attrakciók tárházát hozták el. A hagyományos cirkusz egyik alappillére az állatos produkció, melyből most sem lesz hiány, púpos tevék, kiskutyák, oroszlánok, tigrisek, is megfordulnak a porondon.

Biztosító kötél nélkül a magasban.

Az adrenalin emelkedését Kolumbia világhírű sztárjai a többszörös fesztivál díjas duó Ortiz  biztosítják magas dróton egyensúlyozó számukkal és szenzációs halálkerék produkciójukkal. Természetesen biztosító kötél nélkül!

Humorról pedig a világhírű portugál bohóc, Joy Costa gondoskodik.

2018 a családok éve Magyarországon, ennek tiszteletére szenzációs akciót kínálnak. A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, idei évadjában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget.

A látványos show-műsorukhoz még egy videó is található, ami biztosan mindenkit meggyőz arról, hogy az Eötvös Cirkusz a műsorukkal garantált szórakozást nyújt az egész családnak.

Fellépéseiket a rókusi Tesco áruház parkolójában felállított fűtött sátorban és nézőtéren lehet megtekinteni, április 12-től 16-ig. Bővebb információkért keressék fel a cirkusz honlapját a www.eotvoscirkusz.com címen!

Kommentek

Hírzóna

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált áprilisban Magyarországon

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Cinemira címmel rendeznek nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon első alkalommal április 6. és 8. között a budapesti Akvárium Klubban. A programon 4-14 éves gyerekeknek szóló kisfilmeket, animációkat és dokumentumfilmeket láthat a közönség. Kommentek

Tovább olvasom

Kultúra

Gitárfesztivált rendeznek Szegeden és Budapesten

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Világsztárokkal és fiatal tehetségekkel is találkozhat a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál közönsége áprilisban, a több mint másfél évtizedes rendezvény történetében először a Tisza-parti város mellett Budapesten is – tájékoztatták a szervezők az MTI-t. Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Rakonczai Viktor ünnepi retrót nyomott a Spiritben

/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Kértek egy kulcsot a szívedhez.

Tovább olvasom

Aktuál