Krimi

Dolly ismét remekelt - fél kiló drogot talált a kutya

Dolly ismét remekelt - fél kiló drogot talált a kutya

2018. március 26., hétfő
Dolly ismét remekelt - fél kiló drogot talált a kutya
A Szeged Határrendészeti Kirendeltség kábítószer-kereső kutyája és vezetője több mint 400 gramm kokaint talált egy szerb honosságú személyautóban elrejtve - közölte a megyei rendőr-főkapitányság. Egy szerb állampolgárságú férfi egyedül akart az ország területére belépni március 24-én nem sokkal 13 óra előtt a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A kirendeltség kutyavezető zászlósa félreállította a gyanús járművet és sofőrét, majd alapos ellenőrzést hajtott végre.

Dolly, a kábítószer-kereső kutya is átvizsgálta a járművet, majd a sebességváltónál jelzést adott gazdájának. A rendőrök a négylábú reakcióját látvamegbontották a kocsi kardán boxát, ahol egy speciálisan kialakított rekeszt találtak. A rejtekhelyből zacskókba csomagolva 400 grammnál is több kábítószergyanús fehér por került elő, melyre a gyorsteszt kokainra pozitívan reagált.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a sofőrt őrizetbe vették. Ellene kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.