Politika

Szíjjártó Péter: az ENSZ iratanyaga erősen elfogult és szélsőségesen bevándorlás párti

Szíjjártó Péter: az ENSZ iratanyaga erősen elfogult és szélsőségesen bevándorlás párti

2018. február 17., szombat
Szíjjártó Péter: az ENSZ iratanyaga erősen elfogult és szélsőségesen bevándorlás párti

A Globális migrációs csomag egy erősen elfogult, szélsőségesen bevándorlópárti dokumentum - írja tanulmányában a szombati Magyar Időkben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Az ENSZ irat szerint a bevándorlás és annak elősegítése kedvezően járul hozzá a gazdasági növekedéshez és jóléthez, a migráció mindenki számára hasznos, ha tervezett módon zajlik.

 

Szíjjártó írásában hangsúlyozta, a migráció valójában senkinek sem jó, hiszen a más-más kultúrából érkező bevándorlók között sok a valós vagy potenciális terrorista és a könnyen radikalizálható ember.

 

Az ENSZ dokumentum szerint biztosítani kell, hogy a törvénytelen határátlépést az egyes tagországok közigazgatási kérdésnek, ne pedig bűncselekménynek kezeljék. Elfogadhatatlan, hogy az ENSZ támogassa az illegális bevándorlást az európai polgárok érdekeivel szemben - fogalmaz Szijjártó. A politikus írásában megismételte, amit korábban a miniszterelnök is mondott, miszerint az az ország, amelyik nem tudja megvédeni a határait, nem ország.

Szíjjártó Péter hangsúlyozta, a dokumentumok tanulmányozásakor egyértelműen megállapítható az összefüggés a Soros terv és az ENSZ migrációbarát politikája között.

 

forrás: Magyar Idők, Origo

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.