Politika

Hoppá: pár óra alatt összejött a Fidesznek a kellő számú aláírás Szegeden

Hoppá: pár óra alatt összejött a Fidesznek a kellő számú aláírás Szegeden

2018. február 19., hétfő
Hoppá: pár óra alatt összejött a Fidesznek a kellő számú aláírás Szegeden

Ilyen még nem nagyon volt eddig!

Alig

4 óra alatt szedett össze elképesztő mennyiségű aláírást

a Fidesz Szegeden, kora délután már be is vitték az aláírt, hivatalos ajánló íveket a Választási Irodába. - Azt éreztem, hogy a korábbiaknál jelentősebb támogatás övezi most a Fideszt Szegeden; talán

a radikális megújulás miatt

; de hogy ilyen gyorsan, szinte percek alatt tudjuk összeszedni a szükséges mennyiségű ajánlót, az meglepett - mondta érdelődésünkre B. Nagy László, aki immár hivatalosan is a Fidesz egyik országgyűlési képviselőjelöltje.

"Számíthatnak ránk a szegediek!Mi azt vállaltuk, és ebben támogat bennünket a Kormány, hogy Szeged olyan régióközponttá váljon a következő években, amit az erős gazdaság, az új munkahelyek és a biztos alapokon nyugvó gazdaság jellemez, ahol minden szegedinek lehetősége van a tisztes gyarapodásra és a kiszámítható, nyugodt, sikeres életre"

- tette hozzá a politikus.

Bartók Csaba is meglepődött, hogy ilyen sokan és ilyen hamar adták a nevüket és az aláírásukat!

Megvédik a szegedieket: nem lesz no-go zóna

Bartók Csaba, a párt másik szegedi képviselőjelöltje azt mondta lapunknak, bár nagyon örül, hogy ilyen gyorsan sikerült összegyűjteni a kellő számú aláírást, továbbra is standolni fognak, kint maradnak az utcákon, mert kíváncsiak a szegediek véleményére.

"Köszönettel tartozunk a szegedieknek, hogy nevükkel és aláírásukkal is támogattak engem, és rajtam keresztül a Fideszt. Ha rajtam múlik, akkor a szegediek is a győztes csapathoz fognak tartozni hamarosan; és megígérhetem, hogy megvédjük az itt élőket: Szegedből nem lesz "migránsváros", Szegeden nem lesz no-go zóna

- mondta Bartók. - AFidesz a garancia arra, hogy Szeged biztonságos város marad, ahol szabadon élhetünk a saját hagyományaink, örökségünk, kultúránk és vallásunk szabályai szerint. Ezért, ha rajtunk múlik, a határvédő kerítés állni fog továbbra is - közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.