Politika

Szeged a Jövő Városa lehet a Fidesz szerint!

Szeged a Jövő Városa lehet a Fidesz szerint!

2018. február 18., vasárnap
Szeged a Jövő Városa lehet a Fidesz szerint!

Teljes tisztújítást tartott a Fidesz Szegeden, a régi arcok helyett újak kerültek pozícióba. A párt ezzel kapcsolatban közleményt adott ki, amit szószerint mutatunk.

"Saját területükön megkérdőjelezhetetlen szakmai tudással bíró, elismert személyiségek álltak be a polgári párt mögé, ezzel teljesen megújult a Fidesz szegedi szervezete. Eltökéltek vagyunk abban, hogy Szeged az ország egyik legerősebb régiós központjává váljon: új munkahelyekkel, és biztos alapokon nyugvó gazdasággal.

Hiszünk abban, hogy Szeged a tudás városa lehet, mert a szegediek okosak. Ezért az Egyetem az egyik legfontosabb szövetségesünk. Számítunk ebben a munkában dr. Pál József professzor úrra. Hisszük, hogy Szeged a sport és az egészség városa lehet, mert ép testben ép lélek lakozik. Ki tudná ezt jobban, mint Bartók Csaba, Halkó Pál! Hiszünk abban, hogy a Magyar Kormánnyal a hátunk mögött elérhetjük: Szeged olyan régióközponttá váljon a következő években, amit az erős gazdaság, az új munkahelyek és a biztos alapokon nyugvó gazdaság jellemez, ahol minden szegedinek lehetősége van a tisztes gyarapodásra és a kiszámítható, nyugodt, sikeres életre. B. Nagy László és Bartók Csaba ebben lehetnek a segítségünkre, mert a Magyar Kormánynak szüksége van helyben is partnerekre. Hiszünk abban, és mi a Fidesz vagyunk a garancia arra, hogy Szeged biztonságos város marad, ahol szabadon élhetünk a saját hagyományaink, örökségünk, kultúránk és vallásunk szabályai szerint. Ezért, ha rajtunk múlik, a határvédő kerítés állni fog továbbra is. Hajrá Szeged!   Szeged, 2018. február, 18.   B. Nagy László Szegedi Fidesz Elnöke   Bartók Csaba Szegedi Fidesz Alelnöke   Pál József Szegedi Fidesz Alelnöke   Halkó Pál Szegedi Fidesz Alelnöke"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.