Hírzóna

Hangfelvétel van arról, ahogy Botka László átveszi a szatyorban hozott milliókat?

Hangfelvétel van arról, ahogy Botka László átveszi a szatyorban hozott milliókat?

2018. február 13., kedd
Hangfelvétel van arról, ahogy Botka László átveszi a szatyorban hozott milliókat?

Lapunk úgy tudja, újabb vallomásokra lehet számítani a szocialistáknak fizetett kenőpénzekkel kapcsolatban. Sőt! Informátorunk szerint "megdöbbentő hangfelvételeket" fognak nyilvánosságra hozni hamarosan.

Mint megírtuk, összesen 250 millió forintot kért zsebbe Botka László és Toller László azért, hogy tető alá hozzanak egy ingatlan üzletet Pécsen. Botka hozta a projektet, Toller simítgatta helyben az ügyeket és közösen intézkedtek a Gazdasági Minisztériumban – derült ki egy bírósági vallomásból. Mindezeket lapunknak az ügy elsőrendű vádlottja személyesen is megerősítette a Fővárosi Törvényszéken. (A férfi hétfőn hivatalosan, írásban is beadta a vallomását.) Az üzletember azt mondta, a milliárdos építési buliban a kenőpénzeket személyesen vették át a politikusok. A befektető magyar partnere maga is reklámszatyorban hordta a pénzt a MSZP-s politikusoknak, Botka Lászlónak például egyszer 50 millió forintot. Aki lemaradt volna erről a történetről, illetve kíváncsi az utána kiderült többi részletre is, az

IDE KATTINTSON

. Most úgy értesült lapunk,újabb vallomásokra lehet számítani a szocialistáknak fizetett kenőpénzekkel kapcsolatban. Sőt! Informátorunk szerint "megdöbbentő hangfelvételeket" fognak nyilvánosságra hozni hamarosan. Botka László korábban határozottan cáfolta a férfi állításait. A polgármester azt mondta, az üzletember minden mondata szemenszedett hazugság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.