Közélet

Flashmobbal az erőszak ellen

Flashmobbal az erőszak ellen

2018. február 20., kedd
Flashmobbal az erőszak ellen

A Homo Ludens Project Mond nemet az erőszakra! címmel flashmobot szervez a Széchenyi térre március másodikára.

Az akció gyakorlatilag egy néma tüntetés lesz, ami a nők bárminemű bántalmazása ellen szól. Délután 2-től a Milleniumi Kávézóban egy street art workshopon madárfigurákat alkotnak, amire mindenki ráfestheti, rajzolhatja, vághatja, vagy ragaszthatja a saját történetét, amiben megjelenik a nők bántalmazása.

 

Fél 4-től pedig kimennek a Széchenyi térre, hogy egymás köré gyűlve a bántalmazott női bábura felaggassák a saját madártörténeteiket.

 

A #meetoo kampány miatt nagy figyelmet kaptak a szexuális zaklatási ügyek. A jövőhét péntekre tervezett akció is könnyen kapcsolható a kampányhoz. Nem csupán csak azért mert a nők elleni erőszakról szól, hanem azért is, mert a netes kampány miatt már sokszor túlzó történetek helyett ezúttal a szegediek megpróbálhatják felhívni a figyelmet a komolyabb ügyekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.