Szórakozás

Elvis él, és Szegedre is ellátogat!

Elvis él, és Szegedre is ellátogat!

2018. február 23., péntek
Elvis él, és Szegedre is ellátogat!

Egy rendkívüli, egyedülálló “élettörténet-musical” érkezik hamarosan Magyarországra. A produkció bemutatja, hogy Elvisből a 40 éve halott legendából, hogyan vált király. Az Elvis, The Musical egy szenvedélyes és lenyűgöző show, amely méltó módon emlékezik a rock ’n’ roll királyára.

Az Elvis – The Musical egy majd’ 2 órás színpadi show-val, zenekari kísérettel mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig. Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda.

 

- Az előadást olyan videók színesítik, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy visszamenjünk az időben, mintha az volna a jelen, s részesei legyünk egy egyedülálló sikernek és egy személyes tragédiának. A cselekmény például egy 360°-os videóval indít, egy korabeli hírblokkal, mely Elvis haláláról tudósít, majd közvetíti a temetést Memphisben, ahol több mint 150.000 ember könnyezve búcsúztatja a Királyt – tudtuk meg László Sándortól, a darab magyarországi producerétől.

 

A Király május 28-án a szegedi Városi Sportcsarnokba fog feltámadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.