Hírzóna

Segít az önkormányzat a hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak

Segít az önkormányzat a hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak

2018. január 6., szombat
Segít az önkormányzat a hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak

Segít az önkormányzat a hajnalban történt hódmezővásárhelyi paneltűz károsultjainak - tájékoztatta Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármester az MTI-t.

A politikus elmondta, a közműszolgáltatók helyreállították a szolgáltatást az épületben. A város költségén egy vállalkozás pedig minden egyes lakást ellenőriz, hogy visszakapcsolható-e az áram. A lakók átnézik ingatlanjaikat, az önkormányzat pedig hétfőn minden érintettet megkeres, hogy szüksége van-e valamilyen segítségre - közölte az alpolgármester. Hozzátette: az önkormányzat biztosítási alkusz cége minden lakónak segítséget nyújt az ügyintézésben.

Hegedűs Zoltán tájékoztatása szerint egy lakó tartott igényt arra, hogy az önkormányzat nyújtson neki szállást, ő a Cseresnyés kollégium egyik vendégszobájában lakhat. Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utcában szombaton hajnali 4 óra körül keletkezett tűz egy tízemeletes ház egyik hetedik emeleti lakásában. A lakás erkélyén egy 65 éves férfi holttestét találták meg. Négy embert füstmérgezés miatt kórházba vittek, de már elengedték őket. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.