/

Nagyot akart, de csak ennyire futotta…

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatalmas mennyiségű potenciafokozóval bukott a határon egy szerb férfi.

Az eset még tavaly júliusban történt a Röszke autópálya határátkelőhelyen. A férfi röviddel éjfélt követően akarta átlépni az országhatárt. Az útlevélellenőrzést követően ugyan jelentkezett a vámvizsgálatra, de nem jelentette be a vámköteles árut.

A szemfüles pénzügyőr vámvizsgálat mellett döntött, amelynek során

a gépkocsi kesztyűtartójában, üléstámlája mögött, az ülés alatti gyári tárolóban, a rakterekben található különféle csomagokban, illetőleg a vádlott zsebében 25 doboz potenciafokozó készítményt találtak meg és foglaltak le.

A 25 doboz gyógyszernek minősülő készítmény dobozonként hét csomagot tartalmazott.

A vádlott által becsempészni szándékozott készítmény hatóanyagát figyelembe véve gyógyszernek minősül, amely Magyarországon forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkezik, legális kiskereskedelmi forgalomban nem kapható.

Sőt, a becsempészni szándékozott gyógyszer a személyes szükséglet kielégítésére szolgáló mennyiséget meghaladja. A vádirat szerint a vádlott Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméket indokolatlan mennyiségben hozott be az ország területére.

így a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt a szerb férfival szemben, a vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

170 millió forintnyi jutalmat osztottak szét a szegedi Városházán

Következő sztori

Ingyen szerezhet jogosítványt Szegeden!