Politika

Csak Allah tudja, összefog-e a Jobbik a szocikkal Szegeden!

Csak Allah tudja, összefog-e a Jobbik a szocikkal Szegeden!

2018. január 26., péntek
Csak Allah tudja, összefog-e a Jobbik a szocikkal Szegeden!

Mindjárt megmagyarázzuk ezt az elsőre furcsának tűnő főcímet.

Kezdjük a végéről: a Jobbik hivatalosan is bejelentette, hogy

kizárólag önálló pártként indulnak el április 8-án a választáson,

ITT közzé is tették

mind a 106 egyéni képviselőjük nevét. Csongrádban tehát - nem túl nagy meglepetésre, Tóth Péter, Fackelmann István, Szabó Zoltán Ferenc és Kiss Attila próbálják majd megszerezni a választók támogatását. Makacsul tartja azonban magát a vélekedés, hogy számos választókörzetben a Jobbik visszalép majd az MSZP javára (más körzetekben pedig az MSZP a Jobbik javára), sőt

egyes hírek szerint

a Jobbikosok majdnem fele támogatná is ezt a lépést (persze, ha igaza van a Republicon Intézetnek, ami a mérést készítette a 24.hu megbízásából még korábban). Lapunk érdeklődésére a párt megyei elnöke, Tóth Péter pénteken kategórikusan cáfolta, hogy visszalépnének az MSZP javára. A politikus azt írta:

"Az MSZP és a Jobbik között semmilyen megállapodás nem született/születik sem országos, sem megyei, sem szegedi szinten. A Jobbik Magyarországért Mozgalom mind a 106 egyéni körzetben egyedül indul és senki javára nem lép vissza. A Jobbik egyetlen szövetségese a magyar emberek, akikkel közösen fogjuk leváltani a fideszes tolvaj kormányt április 8-án."

Persze az utóbbi időben brutálisan nagyot fordult, és emiatt belharcokkal, kizárásokkal és kilépésekkel terhelt, Szegeden alig létező Jobbikban bármi elképzelhető,

talán csak Allah tudja, mi lesz majd valójában

közeledve április 8-hoz. És miért pont Allah? Hallgassák meg erről inkább Vona Gábort személyesen, aki szerint "az iszlám az utolsó fénysugár":

Ha nem ismerte volna fel ezen a gyenge minőségű felvételen a pártelnököt, akkor mutatjuk szemből is: A videó ezekben a napokban fut be őrületes karriert a közösségi oldalokon és a jobber szájtokon, köszönhetően elsősorban a Mandinernek, amely elsőként szedte elő valahonnan ezt a felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.