Balhé

Szatírt fogtak Vásárhelyen! Korábban egy 65 éves nőt molesztált

Szatírt fogtak Vásárhelyen! Korábban egy 65 éves nőt molesztált

2017. december 13., szerda
Szatírt fogtak Vásárhelyen! Korábban egy 65 éves nőt molesztált

Őrizetbe vett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 25 éves helybeli férfit, aki 2017 novemberében egy nőt támadott meg a 47-es út melletti kerékpárúton.

A gyanúsított november 24-én délután Hódmezővásárhelyen,

a 65 éves hódmezővásárhelyi lakost megtámadta, megragadta a melleit, és az úttest melletti bokrok közé próbálta behúzni.

A sértett ellenállt, ezért a gyanúsított a földre lökte, majd elmenekült. A bűncselekmény következtében az asszony 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett – írta a

police.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki D. Ádám Tamást, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A vásárhelyi nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.