Hírzóna

Országos mozgalommá bővült a bohócdoktorok csokigyűjtése

Országos mozgalommá bővült a bohócdoktorok csokigyűjtése

2017. december 18., hétfő
Országos mozgalommá bővült a bohócdoktorok csokigyűjtése

Összesen 3500 tábla csokoládé gyűlt össze a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtő felhívására, az ország szinte minden pontjáról érkezett felajánlás.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is adakozásra buzdította a közhasznú alapítvány a segíteni szándékozókat. A jótékonysági akció a közösségi médiában közzétett felhívással indult, a média támogatásával az ország különböző pontjaiban élő gyermekek, családok, cégek, közösségek is csokigyűjtésbe kezdtek. A jótékonysági csokigyűjtésben a támogatók mellett az alapítvány munkatársai, önkéntesei, bohócdoktorai is kivették szorgos segítségükkel a részüket. A több ezer tábla csokoládé nagy részét a hátrányos helyzetű és rászoruló gyermekek még az ünnepek előtt megkapták, míg a bohócdoktorok a karácsonyi és az év elejei vizitek alkalmával osztják a csokikat azoknak a kis betegeknek, akik a kórházakban kénytelenek az ünnep körüli időszakot tölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.