Közélet

Közel 1000 szegedi ovis feje alá kerülhet új kispárna!

Közel 1000 szegedi ovis feje alá kerülhet új kispárna!

2017. december 19., kedd
Közel 1000 szegedi ovis feje alá kerülhet új kispárna!

Véget ért az 1Párna=1Álom jótékonysági akció. A Sportkoalíció, a Naturtex Kft., és a SunCity Triatlon Team Egyesület összefogásából 481.000 Ft felajánlást sikerült összegyűjteni, a közel egy hónapig tartó, és december 15-én lezárult „ALUDJ JÓL”, 1párna=1álom jótékonysági akció keretében.

Az akció zárására december 16-án a Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend kosárlabda mérkőzés félidejében került sor. Ez az összeg a NATURTEX Kft. felajánlásának köszönhetően 962db kispárnára lesz elegendő, ugyanis a cég azt vállalta, hogy az akció időszakában kiemelt kedvezményt biztosít a civil szervezet számára a kispárnák megvásárlására.

„Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki felajánlást tett, vagy akár közreműködött az esemény népszerűsítésében, és a NATURTEX Kft-nek, hogy a kezdeményezésünket támogatta! Ez a 962 db új párna, nagyságrendileg 10-12 szegedi óvoda teljes létszámát tekintve lesz elegendő a komplett kispárnák cseréjére. A teljes befolyt összegből a SPORTKOALÍCIÓ és az SCTT Egyesület megvásárolja a kispárnákat, és legkésőbb 2018. február 15-ig eljuttatja a szegedi óvodákba. Azt, hogy mely ovik kapják az új párnákat, a Szeged Megyei Jogú Város Óvodák Igazgatóságával együtt választjuk ki az alapján, ahol a legnagyobb szükség van a felajánlásra.

Mint ismert, több szegedi sportoló kiválóságot is felkértünk a jótékonysági akciónkhoz nagykövetként. Nekik is köszönjük a munkájukat, és hálával tartozunk, amiért a nevükkel fémjelezve vihettük sikerre ezt a kezdeményezésünket! Kiemelt köszönet illeti, Márton Anitát – olimpiai bronzérmes súlylökőt, Kárász Anna – kajak világbajnokot, Dr. Molnár Tamás – olimpiai bajnokunkat, Juhos Leventét a Naturtex – SZTE – Szedeák válogatott kosárlabdázóját, Bonifert Domonkosot – a Naturtex – SZTE – Szedeák ügyvezetőjét, Major Endrét – paralimpikon asztaliteniszezőt, Birkás Balázs – kajak világbajnokot, és Gábe Tamás – az SCTT elnökét” - mondta Balla Attila a Sportkoalíció elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.