Balhé

Katinka elismerte, hogy válságban a házassága

Katinka elismerte, hogy válságban a házassága

2017. december 29., péntek
Katinka elismerte, hogy válságban a házassága

Megelégelték Hosszú Katinkáék, hogy napok óta róluk zeng a sajtó. Reagáltak.

Az úszónő az alábbi közleményt tette közzé a

Facebook-oldalán

:

“Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,

Hosszú Katinka, Shane Tusup”

Hosszú Katinka kapcsán egy jó hírről is be tudunk számolni, ugyanis a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) tagjai őt választották 2017 második legjobb női sportolójának. A júliusi budapesti világbajnokságon két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyerő, a decemberi koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon pedig hat számban győztes Katinka mindössze húsz szavazattal maradt le Serena Williams amerikai teniszező mögött, aki megnyerte januárban az ausztrál nyílt bajnokságot, majd szülési szabadságra ment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.