Hírzóna

A DK önálló listát indít, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet majd

A DK önálló listát indít, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet majd

2017. december 15., péntek
A DK önálló listát indít, amelyet Gyurcsány Ferenc vezet majd

A Demokratikus Koalíció (DK) önálló listát indít a jövő évi választáson, és azt Gyurcsány Ferenc vezeti majd - erősítette meg Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Előző nap Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, akit az MSZP vezetése közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek ajánl, azt mondta, a DK tartozik a választóknak annyival, hogy elmondja, miért nem akar a közös listán részt venni, holott a párt megalakulása óta a legszorosabb baloldali összefogásról beszél. Gréczy Zsolt szerint választási győzelemre van esély, ehhez a 106 egyéni körzetben kellene "nagyon gyorsan" megállapodniuk a pártoknak. Hozzátette: Karácsony Gergely éveken át a külön listát képviselte. Gréczy Zsolt úgy fogalmazott, ha az egyéni körzetekről sikerül megállapodni, 60-70-et nyerhetne meg az ellenzék, és ebben az esetben "Orbán csomagolhat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.