/

Vízilabda: Kisteleki és Bujka végezte ki a szegedi csajokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden negyedet megnyert Szegeden a nyáron megizmosított újonc.

Először látogatott Szegedre Bujka Barbara úgy, hogy immáron nem a hazai sikerekért küzdött. Nem csak a válogatott center, hanem Gémes Alexa is Szegedről igazolt nyáron a Ferencvároshoz, hogy aztán győztesen térjen vissza a Tisza-partra.

Az első negyed szoros csatát hozott, a különbséget Kisteleki Dóra jelentette, aki háromszor is mattolta Tess Hoskingot, így egy felvonást követően 4-2-re vezetett a Ferencváros. A második játékrészben előlépett Bujka is, kétszer is bevette a hazai kaput, így szép lassan magabiztos előnyt épített ki a Ferencváros.

A harmadik negyedben Kisteleki újabb találata hellyel közel el is döntötte a három pont sorsát, a Szeged ebben a játékrészben nem is tudott gólt szerezni. A Fradi végül négy gólon tartott Molnár Péter lányait és magabiztos, 11-4-es győzelmet aratott.

Női vízilabda OB I 8. forduló

Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash – FTC 4-11 (2-4, 1-2, 0-2, 1-3)
Szeged, SZUE. Vezette: Füzesi Zsolt, Balázs Gergely.
Szeged: Hosking – Árkosy, Lengyel A., Kádár 1, Rácz 1, Bell, Lengyel D. 2. Csere: Mihály K., Pengő, Tóth P. Vezetőedző: Molnár Péter.
Ferencváros: Kasó – Vogt 1, Kisteleki 4, Kövesdi 2, Illés, Bujka 3, Kövér Kis. Csere: Péter D., Ármai, Muzsnay, Gerendás, Gémes. Vezetőedző: Béres Gergely.

Előző sztori

Kigyulladt a hajléktalanmenedék a Bertalan hídnál

Következő sztori

Kosárlabda: nyírségi öröm a Hódtóiban