Női labdarúgás: megizzasztotta az MTK-t a Szent Mihály + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az U16-os leányok kiemelt csoportjában egygólos vereséget szenvedett az MTK-tól a Szent Mihály.

Az egyik legpatinásabb hazai klub, a nőknél az élvonalban is kiválóan szereplő MTK volt a St. Mihály vendége a legutóbbi fordulóban.

Nem ijedtek meg neves ellenfelüktől a szegediek, és kilenc perc után vezetéshez jutottak Török Lilla góljával, ám az MTK tíz percen belül megfordította a meccset – mi több, még a szünet előtt kétgólosra növelte előnyét. Hiába a St. Mihály derekas küzdése, csak a szépítés jött össze, így az MTK három ponttal távozhatott Szegedről.

Ez volt a St. Mihály második veresége a szezonban, így hét lejátszott mérkőzés után a szegediek 13 ponttal a taella negyedik helyén állnak, legközelebb jövő vasárnap, november 12-én a Kóka vendégei lesznek Hódi Zsuzsanna tanítványai.

Női labdarúgó U16, Kiemelt csoport, 7. forduló

St. Mihály FC – MTK 2-3 (1-3)
Szeged-Tápé, vezette: Szarka Jenő (Pesti Barnabás László, Kószó Csaba).
St. Mihály: Simon B. – Tóth A., Mészáros E., Kalocsay, Mocsári, Juhász E., Savanya, Török L., Végh A., Kiss V. (Nagy L., 28′), Vigh. Edző: Hódi Zsuzsanna.
MTK: Búz – Szili, Bokor, Pápai, Gyolcsos (Lőrincz, 65′), Benke, Mayer, Balogh M., Pásztor, Fehér A., Gravecz. Edző: Majláti Zsolt.
Gól: Török L. (9′), Vigh (61′) ill. Mayer (10′), Pápai (18′, 37′).

no images were found

Előző sztori

Röszkénél próbálkoztak a migránsok

Következő sztori

Hátország: gólt sem kaptak a hétvégén a SZEOL-fiúk