Szórakozás

Mária és lánya, Julietta kapcsolta fel a szegedi fényszarvast

Mária és lánya, Julietta kapcsolta fel a szegedi fényszarvast

2017. november 24., péntek
Mária és lánya, Julietta kapcsolta fel a szegedi fényszarvast

Határozott mozdulattal csapott a városi díszfényeket üzembe helyező piros gombra az óvodás korú Julietta.

Az óvodában értesült az örömhírről a szerencsés kislány. Nagyon várja a karácsonyt, és már azt is tudja, mit kér, bár rajzlapra még nem vetette kívánságát. „Minden nap elsétálunk a lányommal a fényszarvas mellett óvodába menet. A rádióban meghallottam a felhívást és éltem a lehetőséggel” – mondta az édesanya, Dudás Mária, akinek egy Mariah Carey dal hozta meg a szerencsét.

Nézze meg a felkapcsolás pillanatait!

A Rádió88 indította játékban a hallgatók küldték be kedvenc karácsonyi dalaikat, amelyből a munkatársak kialakították a végső sorrendet. Az ő döntésük alapján esett a választás Mária üzenetére. A helyi rádió egyébként élő kívánságműsorral is jelentkezett a Dugonics térről.

Tekintsen be velünk a kulisszák mögé!

Január harmadik hetéig a szarvas mellett az egész belváros karácsonyi fénytengerben úszik. Mint azt korábban

megírtuk

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. szakemberei a Tisza Lajos körúton teljesen új világítást építettek ki. A Kiss Ernő utcától a REÖK palotáig tartó szakaszon több mint ötven fa törzsére és ágaira pakoltak ki fényfüzéreket, amelyek teljes hossza 16 ezer méter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.