Luxusfeleségekkel mulathatsz a híd lábánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának két korábbi szereplője Luxus Vivi és Luxus Dalma érkezik egy rendhagyó bulival összekötött közönségtalálkozóra a Spiritbe.

December 9-én nem csak új szépe lesz Szegednek, de az igazi luxus pipi rajongók is csorgathatják a nyálukat. Városunkba érkeznek ugyanis a Viasat 3 luxusfeleségei. Luxus Vivi (nyitóképünkön balra) és Dalma (jobbra) Kovács Ádám meghívására érkeznek városunk egyik legnívósabb szórakozóhelyére. – Vasvári Vivit már régebben ismertem a budapesti éjszakából, volt úgy, hogy közös társaságban buliztunk. Örömmel vette a meghívást, és azonnal mozgósította barátnőt. Nekem azonban van egy kis hiányérzetem, mert én Babettet is meghívtam, de az utolsó pillanatban őt kivitte a dzsungelbe az RTL Klub, így most a tévé elől szurkolunk neki – mesélte Ádám. – A Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című produkciója sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanakkor nagy tábora is lett a milliomos feleségeknek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a környezetemben mindenki róluk beszél – fiúk-lányok egyaránt, ezért gondoltam úgy, hogy megszervezek Szegeden egy olyan bulit, ahol bárki a botrányos csajok közelébe férkőzhet – tette hozzá Ádám. Úgy tudjuk, az este folyamán egy aranyozott trónban is szelfizgethetnek majd az érdeklődők a gazdag cicusokkal, akik egészen hajnalig állják majd a sarat.

Előző sztori

Mit érdemel ez az autós?

Következő sztori

Őket indítja a Munkáspárt a megyében!