Labdarúgás: Hatvani öt, SZVSE hét – kiütötték a Szőreget + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatvani József már az első percben beköszönt, végül meg sem állt öt lőtt gólig, a SZVSE 7-0-ra ütötte ki a Szőreget.

Villámrajtot vett a Szegedi VSE a Csongrád megyei I. osztály 12. fordulójában, ahol a Szőreget fogadta. Azok után, hogy gólnélküli döntetlennel távozott Ásotthalomról az előző körben, igazi gólfesztivált rendezett a szegedi alakulat. A SZVSE kispadján egy régi ismerőst pillanthatott meg az éles szemű közönség, a legutóbb a HFC-t irányító Major László pedig igen hamar örülhetett. Hatvani József a mérkőzés 39. másodpercében már mattolta Vígh Sándort a szőregi kapuban. Ez a találat meg is adta a találkozó alaphangját, s a SZVSE tizese nem is lassított, a 24. percben mesterhármasnál, harminckilenc perc játék után pedig már négy találatnál járt. A SZVSE szinte át sem engedte ellenfelét térfelére, a második játékrészre pedig nem sok nyitott kérdést hagyott. Ezzel együtt nem lassítottak le a szünet után sem, öt perc játék után már ötnél jártak a hazaiak, ezúttal Rózsa Dániel lépett elő, egy parádés keresztlabdával hozta kihagyhatatlan ziccerbe Csanádi Istvánt. Ezután Hatvani góljait követően egy gólpasszt is kiosztott Rózsának, a hatvanadik percben pedig ő maga foglalta keretbe a történetet: ötödik találatával beállította a 7-0-s végeredményt, ezzel a SZVSE végtelenül simán nyert egy csak a gólok száma miatt emlékezetes találkozón.

Szegedi Vasutas Sportpálya, 50 néző
2017. november 4., 13.30
SZVSE
Szőreg
Vége!

Játékvezető: Szeles Ádám * Asszisztens: Samu László, Brezovai Zoltán
7
0

Csongrád megyei I. osztály 12. forduló

Szegedi VSE – Szőregi RSE 7-0 (4-0)
Szeged, Szegedi Vasutas Sportpálya. Vezette: Szeles Ádám (Samu László, Brezovai Zoltán).
SZVSE: Csanádi (Molnár, 66′) – Bilic (Kelemen, 60′), Nagypál, Király D. (Bosnyák, 66′), Nagy Z., Rózsa (Németh, 56′), Baka, Csamangó, Hatvani, Csanádi (Zemkó, 70′), Péter S. Vezetőedző: Major László.
Szőreg: Vígh S. – Néma, Ali, Harmat, Pióker Tibor, Hevesi (Dóra T., 70′), Pióker Tamás, Horváth-Harmat (Bartos, 70′), Bányai, Vörös, Sarnyai. Vezetőedző: Tóth Tamás.
Gól: Hatvani (1′, 22′, 24′, 39′, 60′), Csanádi (50′), Rózsa (55′)
Sárga lap: Péter S. (63′)

no images were found

Online közvetítésünk

Előző sztori

A hadisírok a béke nagykövetei – Felújított emlékművet adtak át Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: szombati megyei eredmények (FRISSÍTVE) + TABELLÁK

Legutóbbi hasonló cikkek