Bulvár

Így néz ki egy állati aktus egy asztalon

Így néz ki egy állati aktus egy asztalon

2017. november 10., péntek
Így néz ki egy állati aktus egy asztalon

Elszabadultak a hormonok az egyik szegedi üzletben. Hiába, az advent és az év végi ünnepek közeledtével egyre gyakoribb az elérzékenyülés.

Búzát termeszteni egy sün hátán – talán a legvadabb álmainkban sem jut az eszünkbe. Egy Victor Hugo utcai üzletben azonban erre is gondolnak: az állatkát formáló játékokat alkotnak, amikbe búzát öntenek. A hobbi és kreatív résszel is foglalkozó családi vállalkozástól megtudtuk, a Luca-nap közeledtével készítik a gabonás süniket, amikre nagy igény mutatkozik. Szépen locsolgatni kell őket, és ha karácsonyig kihajtanak, akkor a hiedelmek szerint jövőre jó termés lesz. A friss hajtásokat persze gondozni is lehet, növeszteni, vagy éppen nyírni. S ha már a termékenységről szól az egész, nem szabad elfelejteni, hogy fiú és lány sünik is napvilágot látnak a szegedi üzletben. A többinek – ahogy az a hozzánk eljuttatott fotók is jól mutatják – csak a képzelet szabhat határt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.