Így néz ki egy állati aktus egy asztalon

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elszabadultak a hormonok az egyik szegedi üzletben. Hiába, az advent és az év végi ünnepek közeledtével egyre gyakoribb az elérzékenyülés.

Búzát termeszteni egy sün hátán – talán a legvadabb álmainkban sem jut az eszünkbe. Egy Victor Hugo utcai üzletben azonban erre is gondolnak: az állatkát formáló játékokat alkotnak, amikbe búzát öntenek.

A hobbi és kreatív résszel is foglalkozó családi vállalkozástól megtudtuk, a Luca-nap közeledtével készítik a gabonás süniket, amikre nagy igény mutatkozik. Szépen locsolgatni kell őket, és ha karácsonyig kihajtanak, akkor a hiedelmek szerint jövőre jó termés lesz. A friss hajtásokat persze gondozni is lehet, növeszteni, vagy éppen nyírni.

S ha már a termékenységről szól az egész, nem szabad elfelejteni, hogy fiú és lány sünik is napvilágot látnak a szegedi üzletben. A többinek – ahogy az a hozzánk eljuttatott fotók is jól mutatják – csak a képzelet szabhat határt.

no images were found

Előző sztori

Női kézilabda: lesimázta a városi derbit az SZKKSE + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Kosárlabda: három negyeden át érett a meglepetés

Legutóbbi hasonló cikkek