Hírzóna

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely és Szikáncs között

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely és Szikáncs között

2017. november 25., szombat
Halálos baleset történt Hódmezővásárhely és Szikáncs között

Halálos baleset történt a Hódmezővásárhely és Szikáncs közötti úton szombat délelőtt - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült a 4415-ös úton Szikáncs közelében történt szombat délelőtti balesetben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szabó Szilvia közölte: egy személyautó Hódmezővásárhely felől Szikáncs irányába tartott, amikor a kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, amely emiatt az árokba csapódott. Az eddigi adatok szerint a járműben utazó két ember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból. Az utas megpróbálták újraéleszteni a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Óföldeák felé terelték. Délután 14 órakor félpályán megindult a közlekedés.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.