Halálos baleset történt Hódmezővásárhely és Szikáncs között

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Halálos baleset történt a Hódmezővásárhely és Szikáncs közötti úton szombat délelőtt – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült a 4415-ös úton Szikáncs közelében történt szombat délelőtti balesetben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte: egy személyautó Hódmezővásárhely felől Szikáncs irányába tartott, amikor a kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, amely emiatt az árokba csapódott. Az eddigi adatok szerint a járműben utazó két ember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból.

Az utas megpróbálták újraéleszteni a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Óföldeák felé terelték. Délután 14 órakor félpályán megindult a közlekedés.

(MTI)

Előző sztori

A rászoruló családok karácsonya is lehet szép

Következő sztori

Ők borították Szegedet karácsonyi fényárba