/

Futballbotrány: lefejelte csapattársát az első osztályú játékos

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felbontották a Magyarországon “profiskodó” futballista szerződését.

Az élvonalbeli Budapest Honvéd labdarúgócsapatánál nincs minden rendben. A bajnoki címvédő a negyedik helyen áll jelenleg a tabellán, utolsó két mérkőzésén vereséget szenvedett. Ez megesik egy csapat életében. Az viszont már aggályos, amit a klub honlapján közöltek a napokban: a Budapest Honvéd FC fegyelmi okok miatt rendkívüli felmondással megszüntette játékosa, Akeem Latifu szerződését. A jobbhátvéd a gárda legutóbbi, Mezőkövesd ellen 2-1-re elveszített NB I-es mérkőzésén már nem is lépett pályára.

A Blikk információi szerint a focistát azért rúghatták ki a kispestiek, mert az egyik hétközi edzésen bántalmazta csapattársát, Davide Lanzafame-t.

Nemes egyszerűséggel lefejelte a nigériai hátvéd az olasz csatárt.

A konfliktust az válthatta ki kettejük között, hogy az azóta már kirúgott védő nem passzolt az egyébként heves vérmérsékletű Lanzafame-nak.

Az olasz csatár korábban más csapattársával is került már összetűzésbe. Néhány évvel ezelőtt Leandro Martinez-zel kapott hajba bajnoki mérkőzésen. Íme a felvétel:

Fotó: honvedfc.hu

Előző sztori

Madarakat mentettek meg az éhhaláltól a szegedi ovisok!

Következő sztori

Thürmer nem költené pártokra az adófizetők pénzét