Figyelem, figyelem! NE ÍGY gyere haza Pestről!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két munkálat is megnehezíti az autópályán való hazajutást ma reggel és délelőtt. Részletek!

Teljes útlezárás lesz az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán Gyál térségében, ami elsősorban azokat érinti, akik Gyöngyös irányából jönnek. A 37-es kilométernél egy korábbi balesetben megrongálódott tehergépkocsi műszaki mentését végzik a reggeli, délelőtti órákban. Az M3-as felé vezető oldalon teljes pályazárra és forgalomterelésre számíthatnak reggel 7 és 12 óra között. Az autóút forgalmát az M3-as autópálya felé vezető oldalon az M5-ös autópályára terelik Szeged, valamint Budapest irányába, így a szokásosnál jóval többen járhatnak erre. A nehézgépjárművek a korlátozás ideje alatt az M5-ös autópálya-405-ös út-4-es út útvonalon térhetnek vissza az M0-s autóútra Üllő felől.

A jóból sosem elég, az útfelújításból sem, bár akik Budapestről mennek Szeged felé talán erről máshogy fognak vélekedni. Az M5-ös autópályán felújítják az ócsai csomópontot. Ma reggeltől már a Röszke felé vezető oldalon dolgoznak. Ott a 30-as km közelében zárták le a le- és a felhajtóágat. A terelő utat táblák jelzik.

(MTI és Útinform)

Előző sztori

Papucsban és pizsamában feszültek egymásnak a János király színészei +FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Ez a libanap csak egy picit jobb a libáknak, mint a tavalyi

Legutóbbi hasonló cikkek