Közélet

Völner Pál: Sürgeti az idő a migrációpártiakat

Völner Pál: Sürgeti az idő a migrációpártiakat

2017. október 30., hétfő
Völner Pál: Sürgeti az idő a migrációpártiakat

Az Európai Unió erőviszonyainak átrendeződésétől tartanak a bevándorláspárti liberálisok a 2019-es EP-választások után, ezért a következő időszakban próbálják majd áterőltetni a Soros-tervet és életbe lépetni a migránsok állandó elosztását előíró kötelező kvótarendszert – nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Völner Pál

a lap hétfői számában megjelent interjúban felidézte, hogy az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) mintegy két hete megszavazott egy tervezetet, amelynek lényege, hogy szükség van egy kvótamechanizmusra, amely állandó jelleggel és felső határ nélkül osztaná el az unióba érkező migránsokat, és ebben a rendszerben az unió minden tagállamának kötelező lenne a részvétel. Hozzátette, hogy ez tökéletesen egybevág Soros György milliárdos spekuláns elképzeléseivel. Arra is rámutatott: az EP szakbizottsága által elfogadott javaslatot többségében a „Soros György zsebében lévő” uniós képviselők szavazták meg. „Néhány hónappal ezelőtt kiszivárgott egy lista, amely azoknak az európai parlamenti képviselőknek a nevét tartalmazta, akik ilyen vagy olyan ok miatt Soros György barátjának, lekötelezettjének tekinthetők. A kötelező és korlát nélküli LIBE-bizottsági előterjesztést 43 uniós képviselő szavazta meg, közülük 23-nak a neve szerepel ezen a listán” – fejtette ki Völner Pál a Magyar Időkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.