Bulvár

Vans - egy fiatalos márka, az örök lázadóknak

Vans - egy fiatalos márka, az örök lázadóknak

2017. október 2., hétfő
Vans - egy fiatalos márka, az örök lázadóknak

A gördeszkázóknak és a nem gördeszkázóknak is garantálja, a "Soha ne hagyd abba" érzést.

A Vans legújabb 2017-es globális kampányának része egy videófilm is, amely gyors mozgású képek sorozatából áll. Szörfösök, gördeszkások, graffiti művészek és zenészek mind láthatók benne. Egy szabadlelkű és fiatal fogyasztóhoz szólnak, aki minden bizonnyal már vagy viseli a márkát vagy biztosan a fogyasztójává válik.

A gyorsan bővülő Vans

A Vans mára már egy 2,3 milliárd dolláros nemzetközi cég, amely iszonyúan gyorsan bővül. Természetesen ebbe beletartoznak a The North Face, a Timberland és a Wrangler márkák. A cég terjeszkedik az ázsiai-csendes óceáni térségben is, hiszen itt a bevételeik 2016-ban 25%-kal nőttek. A cég üzenete továbbra is a következő: „Nem számít, hol jársz a világban, a márkával biztosan találkozni fogsz”. Az üzenetet

Doug Palladini

fogalmazta meg, aki a márka brüsszeli elnöke. Ugyanabban az évben csatlakozott a márkához (2004), amikor a VF átvette a céget. Ez a vállalat megértette, hogy sikerének kulcsa a fiatalságban rejlik. 1966 óta élvezhetjük a márkás cipőket, hiszen ekkor nyitották meg a Van Doren testvérek, a kaliforniai Anaheim-i gyárat. Mára már 4 pilléren nyugszik a cég, a művészet, a zene, az versenysport és az utcai kultúra. A Márka legkedveltebb cipői az Authentic, az Era, a Slip-on és az Old Skool valamint az Sk8-Hi. Ezeket a cipőket folyamatosan modernizálják a legújabb szövetekkel. A márka folyamatosan emlékezteti fogyasztóit arra, hogy a klubhoz is tartozhatnak, ha ezeket a cipőket hordják. Talán bátran kijelenthetjük, hogy egy időtlen márkáról írjuk-e pár sort.

Már itthon is beszerezhető a Vans

Magyarországon a Vans az

ecipo.hu

oldalon vásárolható meg. A közkedvelt cipők mellett hátizsákok, sapkák, övtáskák, baseball sapkák, zoknik, pénztárcák között válogathatunk. Már a legkisebbeknek is kínálják a minőségi bokacipőket, így a kisgyermekes anyukáknak is érdemes a webáruház kínálatát áttekinteniük. A gyerekcipőknél odafigyelnek arra is, hogy az egészen kicsiknek zömében tépőzáras cipőt kínálnak, hiszen egészen kisgyermekkorban még bonyolult a cipőfűzők megkötése. A gyerekeknek 16-os mérettől kínálják a különleges fazonokat. Sportcipők között az Sk8-Hi, az Iso 1,5 és az Iso 2 Rapidweld is megtalálható. Az utóbbi könnyed megjelenést biztosít viselőjének. A szár felsőrésze pedig bőrből készül. A cipőt az Ultra Cash Lite technológia szerint készítik el mind a mai napig. Az Sk8-Hi kényelmesen kidolgozott és szára szintén bőrből készül. A természetes bőr felsőrész igen kényelmes viseletet tesz lehetővé, emellett biztosan sokan választják gyönyörű pasztellszíne miatt. Az Ultra Range MTE változatról sem érdemes megfeledkeznünk, hiszen ez egy kimondottan kényelmes sport változat a Vans cipők közül. Természetes bőr-irha anyagból készül a felsőrésze és béléssel rendelkezik. Gyártása a Scotchgard, Ultra Cush Lite technológia szerint zajlik. A kiegészítők között megtalálható sapkák már a telet idézik, hiszen a kötött meleg sapkák számtalan színváltozatban érhetők el. Ezek a sapkák már a 2017-es téli kollekció részét képezik. A kínálatban megtalálható hátizsákok színe, zömében szintén már az őszt és a telet hívogatják. A terepszínű hátizsák és a két színváltozatban is elérhető Realm Back pack a fiataloknak tökéletes megoldást nyújt akár az iskolai időszakban is. 2 db cipzáros zsebbel, 4 ceruzatartóval is rendelkezik az egytokos hátizsák, amely sötétkék és rózsaszín változatban is kapható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.