Vádemelés a magát motorozás közben mutogató férfival szemben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen.

A vádirat szerint a férfi idén június 13-án a kora délutáni órákban egy hódmezővásárhelyi tanya bejárójában tartózkodva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó sértettet, majd a nadrágját bokáig letolva, pólóját felhúzva a nemi szervét elővette és önkielégítést végzett a sértett előtt.

Ezt követően mintegy 10 nap múlva az éjjeli órákban Hódmezővásárhelyen a vádlott motorkerékpárral közlekedett, majd egy bicikliző nő mellé hajtott és a motoron ülve, nadrágjába benyúlva a nemi szervét húzogatta nemi vágyának kielégítése céljából. A vádlott mindeközben a sértett felé irányuló kijelentéseket is tett. A vádirat szerint a vádlott másnap ugyancsak az éjjeli órákban Hódmezővásárhelyen ugyanazt a sértettet meglátva cselekményét megismételte, majd harmadnap az éjjeli órákban ismételten követte motorjával a kerékpározó sértettet és a vádbeli cselekményét újra elkövette.

A vádirat szerint a férfi hasonló jelleggel még egy hódmezővásárhelyi nőt követett az éjjeli órákban 2017. július 22. és 24. napjain és mindkét alkalommal motoron ülve a kerékpárral közlekedő sértett közelébe hajtott, motorozás közben önkielégítést végezve a sértett felé irányuló kijelentéseket tett.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Tűzesethez riasztották a katasztrófavédőket szerdán

Következő sztori

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Görgey Artúr Történelemversenyt