Közélet

Vádemelés a magát motorozás közben mutogató férfival szemben

Vádemelés a magát motorozás közben mutogató férfival szemben

2017. október 26., csütörtök
Vádemelés a magát motorozás közben mutogató férfival szemben

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen.

A vádirat szerint a férfi idén június 13-án a kora délutáni órákban egy hódmezővásárhelyi tanya bejárójában tartózkodva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó sértettet, majd a nadrágját bokáig letolva, pólóját felhúzva a nemi szervét elővette és önkielégítést végzett a sértett előtt. Ezt követően mintegy 10 nap múlva az éjjeli órákban Hódmezővásárhelyen a vádlott motorkerékpárral közlekedett, majd egy bicikliző nő mellé hajtott és a motoron ülve, nadrágjába benyúlva a nemi szervét húzogatta nemi vágyának kielégítése céljából. A vádlott mindeközben a sértett felé irányuló kijelentéseket is tett. A vádirat szerint a vádlott másnap ugyancsak az éjjeli órákban Hódmezővásárhelyen ugyanazt a sértettet meglátva cselekményét megismételte, majd harmadnap az éjjeli órákban ismételten követte motorjával a kerékpározó sértettet és a vádbeli cselekményét újra elkövette. A vádirat szerint a férfi hasonló jelleggel még egy hódmezővásárhelyi nőt követett az éjjeli órákban 2017. július 22. és 24. napjain és mindkét alkalommal motoron ülve a kerékpárral közlekedő sértett közelébe hajtott, motorozás közben önkielégítést végezve a sértett felé irányuló kijelentéseket tett. A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.