Tuzson: az emberek véleményét követve tud fellépni a kormányzat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akkor tud határozottan fellépni a kormányzat, ha a magyar emberek véleményét kikéri és követi – emelte ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfő reggel.

Tuzson Bence elmondta: a nemzeti konzultáció célja, hogy megismerjék a magyar emberek álláspontját a Soros-tervvel kapcsolatban. Nagyon fontos kérdésről van szó, a bevándorlás kérdéséről, amely a következő ötven, akár 200 évre meghatározhatja a magyar emberek életét – jelentette ki.

Az államtitkár példaként említette, hogy Soros György szerint évente egymillió migránst kellene betelepíteni Európába. Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy Soros György egy egész rendszert hozott létre, amely szinte már magától működik. Soros György tervének komoly támogatói vannak Brüsszelben. Ezek az elképzelések pedig alapjaiban változtatnák meg Európát és az Európai Unió működését – mondta.

Előző sztori

93 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Következő sztori

Hibátlan (de használt) iPhone 7-es 180.000-ért? Ide vele!