Tűzhöz és műszaki mentéshez is riasztották a tűzoltókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két szabadtéri tűzesethez és két műszaki mentéshez riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat csütörtökön.

Csütörtökön két szabadtéri tűzesethez is riasztották az egységeket Csongrád megyében. Először Szegeden, a Boszorkánysziget területén égett a nádas, füves terület, mintegy ezerötszáz négyzetméteren. A kora esti órákban pedig Hódmezővásárhely külterületén, az Erzsébeti út mentén gyulladt ki az aljnövényzet, két kilométer hosszan, foltokban égett az avar. A szegedi és a hódmezővásárhelyi egységeket riasztotta a főügyelet, a tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött csütörtökön reggel a Szeged és Szatymaz közötti úton. A szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt. A délutáni órákban Bordány külterületén, az 5408-as számú úton is történt egy baleset, két személyautó ütközött. A mentéshez a ruzsai és a szegedi hivatásos egységeket riasztották, két ember megsérült.

Előző sztori

Összegyűlt a TAO-s pénz a kültéri medencére Algyőn

Következő sztori

Nézőpont Intézet: a többség szerint Orbán marad a miniszterelnök

Legutóbbi hasonló cikkek