Titokban vizsgálták a Starbucks vezetői Szegedet

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napokban bombaként terjedt a hír az interneten, hogy városunkban nyílik az első vidéki Starbucks kávézó. Írásban érdeklődtünk mi igaz a hírből, részletes választ kaptunk, de homályos részletek még bőven akadnak.

“A Starbucks Magyarország vezetői bejárták az ország nagyvárosait és elsőként Szegeden találták meg azt a multinacionális, egyetemi és kulturális életet, amelyhez a kávézó is csatlakozni szeretne” – írják, majd hozzáteszik: “Ugyan kávézóból itt nincs hiány, de ebből is látszik, hogy Szegeden kultúrája van a kávézásnak, amit mi is színesíteni szeretnénk.” A Starbucks ügynöksége felhívja a figyelmet arra, hogy 2010 óta létezik egy „Starbucksot Szegedre” elnevezésű Facebook oldal, ami szintén elősegítette a döntésünket, hiszen tudtuk, hogy itt már nagyon várnak minket.

Gőzerővel zajlik a toborzás

“A partnerek toborzása és a kiválasztási folyamat már zajlik, akik a tréning elvégzése után ugyanazt a Starbucks Élményt nyújtják majd Szegeden is mint bárhol máshol a világon. Ezért nagyon fontos, hogy a cég kultúráját minden partner magáénak érezze, értékeinkkel azonosulni tudjon, hiszen így fogja tudni átadni a vendégnek azt a szellemiséget, amit közvetíteni szeretnénk” – fogalmaznak válaszukban.

Nem tudni, hol és mennyiből épül

“Folyamatosan keressük a lehetőségeket a terjeszkedésre, ahol az üzleti kondíciók megengedik. Üzleti modellünk sikeressége szempontjából a tökéletes lokáció kiválasztása nagyon fontos. Célunk, hogy a szegedi emberekhez a lehető legközelebb hozzuk a márkát. Természetesen minden kávézónkra elegendő összeget szánunk ahhoz, hogy a felszereltség és a minőség a legmagasabb szintű legyen” – közlik a leendő helyszínnel és a beruházás volumenére irányuló kérdésünkre. A hír tehát igaz, de a helyszín és a beruházás pontos költségvetését még titkolja a cég.

Default thumbnail
Előző sztori

Barcelonában megszavazták a független "Katalán Köztársaságról" szóló javaslatot

Default thumbnail
Következő sztori

A Variety a szórakoztatóipar 500 legbefolyásosabb embere közé sorolja Andy Vajnát

Legutóbbi hasonló cikkek