/

Polgárőrök munkáját ismerték el Ásotthalmon

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Ásotthalmi Polgárőr Egyesület október 27-én tartotta ünnepi közgyűlését a Művelődési házban, ahol megalakulásuk huszadik évfordulóját ünnepelték.

Az ünnepi közgyűlésen megjelent, Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Fackelmann István Ásotthalom Nagyközség alpolgármestere, Révész Szabolcs r. alezredes a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Szegedi Határrendészeti Kirendeltség vezetője, Köles Attila r. alezredes a Mórahalmi Rendőrőrs őrsparancsnoka, Magyari Béla a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség tiszteletbeli elnöke valamint az együttműködő szervek vezetői és képviselői és az önkormányzat képviselői.

Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte az egyesület munkáját és elismerő oklevelet adott át Pőcze Levente, Murvai Zsigmond és Gál József polgárőröknek, az egyesületalapító és jelenleg is szolgálatot teljesítő tagjainak.

Révész Szabolcs r. alezredes a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság Szegedi Határrendészeti Kirendeltségének vezetője szintén elismerést adott át az Ásotthalmi polgárőr egyesületnek. Hangsúlyozta, ezek az emberek, akik a polgárőri feladatokat ellátják,- mindezt munkahelyük mellett teszik,- gyakran ugyanannyi vagy több időben, mint azok a rendőr és határrendész társaik, akikkel közös szolgálatban látják el a feladataikat. A teljes cikk itt érhető el.

Default thumbnail
Előző sztori

Bevándorlót fogtak Röszkén

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: zsinórban negyedjére nyert a Dorozsma + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek