Közélet

Meglepetéstortával ünnepelték Algyő születésnapját + FOTÓK

Meglepetéstortával ünnepelték Algyő születésnapját + FOTÓK

2017. október 1., vasárnap
Meglepetéstortával ünnepelték Algyő születésnapját + FOTÓK

Már 1997 óta, kereken húsz éve Szegedtől függetlenül fejlődik Algyő, a nagyközség a jubileumot színes programcsokorral köszönti a hétvégén. Születésnap nincs torta nélkül, így a Faluház mögött tartott mulatság fénypontja egy húszast formáló óriásédesség volt.

A kerek évfordulóra számos programmal készültek, ahogy

beszámoltunk róla

, egy fényképekkel gazdagon illusztrált kötet jelentettek meg, kiállítás nyílt a könyvtárban és az EzerJóHázban, szombaton pedig Algyő Napi Mulatságra invitálták a település apraja-nagyját a Faluház mögötti térre, ahol helyi zenészek léptek fel, míg a Dél-alföldi Harmonikabarátok Egyesülete ünnepi műsorral készült. A vendégeket borgácsgulyással vendégelték meg, majd meglepetésként tortát is kaptak a résztvevők. Vasárnap is folytatódnak a programok, 14 óra 30 perctől

Fehér Ignác

iskolaigazgató, Algyő Nagyközség Díszpolgára sírhelyének szentelését tartják, 15 óra 15 perctől

Piri József

díszpolgár domborművét avatják fel a polgármesteri hivatalnál. 16 órától ünnepi képviselő-testületi ülést tartanak a Faluházban, amelyen kitüntetéseket és díjakat adnak át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.